maanantai 24. marraskuuta 2014

Zombie Hunter - vain Danny Trejon tähden
Zombie Hunter. Satuin löytämään tämän YouTuben perukoilta tylsänä iltana ja katsoin. Luulin alusta loppuun, että kyseessä olisi halpa indie tai b-leffa. Danny Trejokin on varmaan halunnut vain jelpata naamallaan junioritiimiä. Tässä vaiheessa raina oli ihan viihdyttävä halpis.

Sitten eksyin IMDB:n puolelle.

Arviohinta 1 yankeemilli-oona!!

Mitä helvettiä...

Ainut selitys on, että parista rivistä tekstiä ja perus-Trejo-Machette-machosta-naamasta on mr. D Trejolle maksettu 990 000 dollaria. Tai mafia on pessyt seteleitään välissä, sillä tuotannossa tuo miljoonan budjetti ei tosiaankaan näy.

Unohdetaan hukatut dollarit. Ohjaaja ja käsikirjoittaja on Sin Cityt ja Resident Evilit nähnyt. Varsinkin alku on kopio Sin Cityn autoilu kohtauksista. Haaleat sävyt ja erikoisen väriset veriroiskeet lisäävät kopiofiilistä. Mutta, tässä tapauksessa anti-mutta, nimittäin omasta puolesta leffa oli ihan katsottavissa. Osittain jopa viihdyttävä, kunnes hitto vie menin ja tuhosin indie fiiliksen tuohon käsittämättömän isoon budjettiin. Verrataan esimerkiksi kotimaiseen Vyöhyke lefaan. Mitähän jätkät olisivat saaneet aikaiseksi tuolla n. 990 000 isommalla budjetilla!!

Zombie Hunterin parasta antia on karikatyyriset ylivedetyt hahmot. Mitä toki IMDB:n kuninkaat pitävät huonona ihan 3,4 arvosta. Omasta puolestani karikatyyreissä ei sinällään ole vikaa. Olin varmaan sopivan väsyneessä ja tokkuraisessa mielentilassa päästäkseni huvittuneena suolenpätkälle trapetsitaiteilemaan. Tilaa olisi ollut revitellä lisää ja vetää henkilökemiaakin peliin, eikä hukata varojaan sietämättömän hirveisiin CGI jättizombiemonsuihin, vain siksi, että ne näyttivät Resident E. sarjan alussa päheiltä. Mihin zombin anukseen ne setelit katosi! Hävetkää tuotanto tiimi!

Hintaansa nähden paska, sillä tuotantoon on upotettu yksi jenkki milli! Nolla pois ja voisin sanoa, että ihan hyvä b-leffa. Katsoi. Rahaa on ollut hukattavaksi joten eivät varmaan kaipaa meikäläiseltä senttiäkään. Pesen käteni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti