lauantai 31. lokakuuta 2015

12 nappia kuukaudessa haaste

Pitkästä aikaa taas heräsi inspis tehdä jotain. Syynä kotimainen figuurifoorumi Sotavasara ja tarkkemmin ottaen (KISA) Sotun Marrasmaalaus. "Kisan" ydin on tehdä kolme figuuria per viikko järjestäjän antamalla teemalla. Kuun lopussa pitäisi olla valmiina 12 nappia neljällä eri teemalla.

Melkoinen urakka. Ottaen huomioon, että ei kuukausiin ole tullut tehtyä mitään. Ylipäätään 12 nappia per kuunkierto on mulle urakka!! Tulen juhlimaan, jos saan edes kolme täysin valmista yksilöä hyllyyn 1.12.2015.

Pidemmittä puheitta asian ytimeen. Nämä Ral Parthan kaunokaiset pitäisi maalata:

Vasemmalla ylhäällä 1. ryhmä Battletroops Steiner Laser Platoon kahden ilmeen ihmeet. Vasemmalla alhaalla Ral Parthan Ninja Boxin katana kaverit. Toinen taka porukka sekalainen fantasia kokoelma naikkosia ja viimeiseksi Cyberpunkia ja random hoitsu (en suoraan muista mistä laatikosta).

Suurin ongelma on, että alustoja ei ole tehty kaikille ja joudun ne vääntämään ennen itse maalausurakkaa. Ehkä vähän turhan yksityiskohtaisia kokonaisuudessaan eli joudun säätämään turhaksi asti ja kulutan taas aikani vasemman silmän viilaamiseen ja muu nappi jää ö-luokan pohjamaaleihin.

Go go...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti