keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Haudasta ylös ryömin ja mudat silmistäni itkin...

Pyörittelin kolme vuotta blogin tynkää englanniksi. Sisältönä sitä samaa nörtti nöftää mitä olisi taas tulossa. Miksi uusi blogi, sama sisältö ja vain kieli vaihtuu? Miksi ei enää tankero englantia, vaan rehellistä suomalaisen kielipoliisin kielikorvan pieksentää?

Olisin toki voinut vain vaihtaa kielen lennosta, mutta suunnan muutos jo haudassaan möyrivässä bittisaasteessa olisi ollut samalla tasolla kuin kalan elvyttäminen pakastealtaassa. Aavistuksen myöhässä ja yhtä nöyryyttävää. 

Enklanniksi väännetty törky ei pahemmin lukijoitaan kerännyt, vaikka hieman sitä mainostelinkin. Siis rehellisesti ilmaisten huoraamiseni noin neljällä foorumilla ja roikkumiseni noin 30 paremman blogin punaisen lyhdyn alla ei tulosta tuonut. Saavutin sillä silti jotain. Olin onnistunut tekemään vapaaehtoisesta virtuaalisesta ihmiskaupasta totta! Edelliseen blogiini siis liittyy ikävä epäpuhtauden ja likaisuuden tunne - häpeä. Se kuopattakoon nyt naurishaudan syvinpään kohtaan!

Se siitä.

Katse tuleavaisuuteen ja uusfennomaaninen vallankumous käyntiin.

Tulevaisuudessa tänne kertyy enemmän ja vähemmän laidasta laitaan tavaraa, miniatyyrit peleineen, leffailua, musiikkia, kuolaa ja suolakurkkuja...Kirjoituksen taustavoimana OM - Advaitic songs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti