torstai 14. elokuuta 2014

Pahvia, PVA liimaa ja 25 millinen APC Battletroopsiin

Tervetuloa Naurishautaan Xenon!

Vähän edistystä kuvioihin. Väännetty pahvista, muiden ihmisten roskaksi haukkumasta tavarasta, PVA -liimasta ja tuskasta. Jos ei ole tullut selväksi, niin olen Battletech friikki. Aikaisemmissa posteissa näkyy näiden pahvi APC vehkeiden prototyyppi. Nyt olisi perusmaalattu ja renkaaton versio valmistumassa. Tuuletukset vasta myöhemmin kiitos!


Lisätty siis panssaripeltiä, savun/silpunheitin, optiikkaa torniin ja jokunen sensori "möllykkä". Jostain syystä olen aina kostunut ns. panssariharmaasta eli naamikuviota ei ole tulossa.

Toinen kylki: polttomoottorin ilmanotto ja pakokaasujen suodatus (siis IR:n poistin). Kylkipanssarit ja lokarit ovat muutettu paremmin ammuksia pois heijastavaksi. Nyt pitäisi löytää rouheat kiekot alle, yksikkötunnukset, ruosteet, öljytahrat ja pölyä pintaan.

Ja tietenkin. Kaksi lisää edes samaan vaiheeseen.

Aikaisemmassa blogissa oli enemmän rakennusvaiheesta, mutta pistetään yksi todellinen wip kuva tarjolle:

Seurana on luonnos siitä, mitä lähdettiin hakemaan. No, vähän lähti mopo käsistä. Piti olla yksinkertainen ja helppo tehdä. Yksinkertaisuus on poistunut kehostani tuskanhien mukana, mutta alkaa jo näyttämään paremmalta. Vai?


Työskentelyä tuudittanut vaikka minkälainen meteli, mutta kirjoitukselle Simon & Garfunkel: Bookends :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti