keskiviikko 6. elokuuta 2014

Loma...

ohi on.

Kesästä oli tarttunut palaneen nahan lisäksi pari lukijaakin. Teretulemast Naurishaudan homeen tuoksuun Pseudok ja Joriseva Sutimies. Linkeistä löytyy virkistävän persoonallisen oloista miniatyyriasiaa mm. himputin hienoja pahvimaastoja ja x-com/ufo henkisiä nappeja.

Ihan laiskan pulskana pakanana en ole keskikesän pitoja pitänyt, vaikka olutta taisi kuluakin? Uusi pelipöytäni on taipunut hitusen valmiimpaan suuntaa:

Vielähän tuo on kesken, monella tapaa. Ilmiselvin puute on koko. 60 x 60 senttiä ei pahemmin vielä pelimaailmoja työllistä. Lisäksi vasenta alakulmaa lukuun ottamatta laattoihin ei ole sotkettu ruohoja tai muita härpäkkeitä. En toki tiedä tuleeko muihin laattoihin ruohostoa vai toimivatko ne vaihdoslaattoina dyynillisen aavikon ja "rehevämmän" maaston rajalla.

Skaalan olen yrittänyt pitää avoimena eli toivottavasti tulee toimimaan välillä 6mm - 28mm. Joku voi ihmetellä noita kiekkoja. Niillä on tarkoitus muuttaa neliölaattat sopivaksi eri peleihin. Samalla poistuu itseäni häiritsevä tekijä eli kesken pelin liikkuvat maaston palat. Eli poraan neliöt täyteen reikiä ja reikiin lätkin pyöreitä pikku vinjettejä joilla saadaan luotua lisää vaihtuvuutta maisemaan. (Paitsi tuleviin kaupunkilaattoihin, niissä irrotettavat erilliset talot hoitaa saman asian.)

 Asiasta toiseen. Uuden kameran lumoissa kuvasin vanhaan postiin napit uudelleen.


Meteli  työstön aikana: ei muistikuvia. Kirjoituksen aikana pelkkä näppiksen naputus.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti