torstai 4. syyskuuta 2014

Post Apokalyptista menoa 25 millissä

Mainio Ral Parthan nappi pääsi maalauspenkkiin ja sieltä kameran kennolle. Tarkemmin ottaen maaleihin lipsahti Bone Gnawers Female. Kyseessä on ainakin itselleni tyystin tuntematon maailma tai peli Werewolf Apocalypse. Partha on kuitenkin vääntänyt kyseiseen systeemiin muutamia ihan päheitä nappeja.  Tytteli on varmaan menossa Mechwarrior roolipeliin yms. vähän moderninpaan meininkiin. Samalla kelvannee kertalaakista Mad Max henkisiin karkeloihinkin tai muodikkaasti zomppareilta kalloja avaamaan.

Seisoo perinteisellä tuuman muovikiekolla. Edestä oleva kuva on jokseenkin epätarkka, mutta varmaan saa irti sen mitä tarvitaan? Alustan röökitumpit eivät kuvasta pahemmin näy, mutta työstäessä kuvittelin kalloni perukoilla tilanteen, jossa kyseinen nomad-bandiititar on kytännyt ryöstökohdettaan ja sauhutellut muutamat kessut hermoja lepuuttamaan. Ja lopulta on päästy tähän tilanteeseen eli raudalla osoittelemaan kanssaihmisiä.

Maalailtu erilaisten kosmisten dokumenttien ohella ja kirjoiteltu Bong: Polaris taustalla päristen. Kyseisen levyn kansi on muuten yhden tutustumisen arvoisen edesmenneen taiteilijan töitä eli Zdzisław Beksińskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti