torstai 25. joulukuuta 2014

Tilauksessa Space Hulk - 8 % tehty

Homma etenee. Ei ehkä niin nopeasti kuin haluaisi, mutta parempi hekumoida etanavauhtia kuin jämähtää kokonaan paikalleen märehtimään. Koko tyrkky lauma:


Seuraava askel olisi pohjamaalausten paikkailu ja yleinen siistiminen. Siistimisen jälkeen yksilöintiä eli päiden maalailua vähän eri sävyihin, veriroiskeita ja sen sellaista pientä. Pari päätähän tuolla jo toisissa väreissä komeileekin, mutta työ tunteja on vielä edessä ja paljon.

Space Hulk ei ole Space Hulk, jos ei myös marinet valmistu. Näissä veljeksissä on todella paljon yksityiskohtia ja pientä killutinta ja kilistintä. Aikaa menee jo perusvärien paikalleen saamisessa hyvä tovi. Kivaa on, että jokainen mariini on yksilö eli ei tarvitse samaa naamaa ja asentoa maalata kuin kerran. Vähän kutisisi tehdä alustat, mutta ehkä ei sittenkään. Parempi on vain keskittyä tapahtumaan nimeltä valmistuminen.

Koko Hulk boxi tuntuu olevan tosi hyvä laatuinen. Pahvit ovat paksua ja painojälki siistiä. Muoviset figuurit on valultaan hyviä. Kuulemma valujälkien poistamiseen menee ikä ja terveys. Onnekseni tilaaja viilaisi ja veisti itse valujäljet pois.

Hyviä Jouluja kaikille ja työn iloa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti