maanantai 15. joulukuuta 2014

Tilauksessa Space Hulk - preludi

Jännittää niin että lahkeet uhkaa kastua. Meikäläinen ei pahemmin nappeja ole tilauksesta vääntänyt väreihin, mutta nyt sain Space Hulkin maalattavaksi. Ei sillä, että tilaaja ei itse maalaisi. Vaan siksi, että ei kerkiä. Nostaa vähän jänskä-pissi-kerrointa kurkkuun, kun tietää, että tilaaja itse maalaa siistiä ja puhdasta jälkeä LotR:iin. No katsotaan, mitä tuleman pitää. Toivottavasti tulee edes sanomista. Pahin on täysi hiljaisuus. En meinaan pysty viemään sanoja suusta sillä, että tekisin hyvää vaan pahaa. Kaiken lisäksi pohjalainen tilaaja ja hiljaisuus tietää kauhavalaiseen hiiliteräkseen tutustumista!

Alla vähän teaseriä:Uskokaa veli Noctista, homma on tosiaan kesken. Geenivarkaiden ehdotetut värimuunnokset on hyllytetty ja tuotanto saa synkemmän sävyn Alien hengessä.

Kirjoituksen taustalla, Triptykon ja bändin "valoisa" Melana Chasmata on oikea diagnoosi siviilielämän masennuksen maisemiin. On muuten melkoisen tiukkaa settiä ja imaisee mustuneen mielen tuonelan laineille surffaamaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti