torstai 2. huhtikuuta 2015

X-Wing turneiluaTulipas pitkästä aikaa oikein piestyä noppaa. Paikallinen kivijalkapulju järjesti X-Wing kalabaliikin. Väkeä oli 4. Kuulostaa flopilta, mutta ei se sitä ollut. Toisilleen tuntemattomat autotallipelaajat kohtasivat ja mahdollisten vastustajien määrä vähintään tuplaantui koko seutukunnalla.

Omalta osaltani turnaus meni kuten yleensä. Ei mitenkään juhlallisesti. Kahdesta pelistä voitin toisen. Lähinnä siksi, että heitin vastoin todennäköisyyksiä varmaan kolmekymmentä väistöä Biggsille. Lista millä lentelin oli Wedge (Swarm Tactics), Biggs, Rookie ja Gold Squadron pilot (Ion Canonilla). Ajatus oli antaa Swarmilla Biggsille ja muille mahdollisuus ampua ensin ja häröillä Ionilla. En tainut päästä Swarmia käyttämään kertaakaan. En ainakaan toisessa pelissä vastaan tullutta Syndicate Thug listaa vastaan, kun voitin vielä initiativen. Toisin sanoen pisteiden haaskuuta. Muuten ihan peruskiva ja vanhanaikainen lista, joka tulee pienillä variaatoilla lentämään uudelleen.

Itsekehuskelen tässä omaa napaani siitä, että pidin kiinni turnauksiin osallistumisperiaatteestani. Aina itse maalatulla armeijalla! Aina!

Eihän X-Wingissä maalittomista tarvitsisi nipottaa, mutta on se vaan niin mukavaa lentää omat sudinnat koneen kyljessä. Eikä tarvitse miettiä kenen koneesta on kyse, jos ei joku ole saanut aikaan ihan identtistä jälkeä - kyseistä henkilöä pelkäisin.

Lisää pelejä ja kaluston hankintavaroja odotellessa.


Taustalla kirjoittelussa Behemoth - The Satanist, testikuuntelua. Tiedä sitten tykkäänkö. Ei ainakaan heti kättelyssä tullut mitään poissaolokohtausta ja wow-efektiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti