keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Battletroops "sotilashenkilö" -lyijy/hiilipiirros

Eilinen vierähti muksun pitkän syljen päivässä eli vieraana oli oksennustauti. Omaa norjanoppituntia odotellessa ja uusia lattia "laattoja" korjatessa pois tuli väännettyä vanhan luonnoksen (ajalta jolloin tein tätä) päälle "värit". Joulukuun jälkeen ei lyijykynää ole tullut näpeissä pidettyä eli paperi keräsi pölyä tähän asti.

Mittasuhteisiin voisi taas kiinnittää enemmän huomiota. Itseäni eniten häiritsee tuo pitkänaamaisuus. Oli tarkoituskin, mutta meni liiallisuuksiin. Silmät saisi olla silmän tai puolikkaan verran alempana. Käsien asentoa ja käsivarsien asentoa voisi viilata, varmaan loputtomiin. Jalkojen osaltakin olisi sanottavaa. Toisaalta oksentajan hoitorumpan välissä ihan jees tuhrustus. Siis teko fiilikseltä, jälki on asia erikseen. Jollain sitä tarvi pahimmat turhaumat poistaa, kun osa yrjöistä lensi lattian ja sohvan lisäksi päälleni.

Töhräys on lyijykynää (täytekynä 0,5mm) ja aitoa hiiltä. Aitoja hiiliä en ole käyttänyt 15 vuoteen. Siis niitä jotka eivät ole puukuoren sisässä (miksi niitä sitten sanotaankaan) vaan ovat puhdasta tavaraa suoraa pesästä poimittuna (=kaupan hyllyltä).

Työstön aikana hermoja kiristi: Kaapo ja kutsuhuudot...

Kirjoituksen aikana: nuoremman ja taidokkaamman taiteilijan loputon papatus väriliituilun ohessa. Oksennustauti on tiessään - hyvä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti